Skip to main content

Nu ai cont?

Nu ai cont pe site, poți să îți faci unul gratuit acum. Completează formularul de mai jos și verifică adresa de e-mail pentru validarea contului.

De ce să am cont de utilizator?

Platforma e-Ghid.ro a fost creată din dorința de a asigura iubitorilor de munte un loc unde să întâlnească oameni profesioniști în organizarea evenimentelor pe munte.

Fie că dorești să urci pe munte în drumeție, pe schiuri sau cu bicicleta, aici vei găsi ghizi autorizați care te vor duce în siguranță pe trasee, care îți vor da toate informațiile despre locuri, echipamente, tehnici de abordat traseele, sfaturi utile.

În platformă, contul tău de iubitor al muntelui îți va aduce mai multe beneficii:

  • îți vei putea anunța participarea la turele care îți plac
  • vei avea o comunicare mai bună și mai ușoară direct cu ghizii
  • îți vei putea administra singur turele la care participi și vei putea primi rapid toate informațiile necesare despre ture
  • după ture, vei putea acorda o notă ghidului cu care ai fost în tură și vei putea lăsa comentarii și impresii despre organizare, traseu, comunicare sau orice altceva consideri că ar fi relevant pentru viitorii participanți

Vei găsi aici informații actualizate în timp real despre Salvamont, starea vremii, buletinul nivologic, pârtiile de schi, cabane etc.

Creați un nou profil de utilizator