Skip to main content

Skipass Muntele Mic, comun până în 2027!

Skipass Muntele Mic, comun. Operatorii au bătut palma și continuă ce au început anul trecut. Contractul este prelungit pe următorii 5 ani.

Valsanul, Isai, Nordica, Felix, Borlova, vor putea fi accesate cu o singură cartelă.

Există și un progres legat de instalațiile de zăpadă artificială. Consilierii locali și-au dat acordul, acum o lună, pentru scoaterea la licitație a terenului unde va fi lacul de acumulare. Acest lac va furnizeza apă tuturor operatorilor. Vom participa la licitație împreună. Sperăm să nu avem alte piedici în realizarea acestui obiectiv vital. Deocamdată tot echipamentul achiziționat, după un an de stat în Austria, va mai ierna un an la poalele muntelui. Vom colabora și în zona de marketing, precum și la coordonarea activităților și evenimentelor ce vor fi organizate în zona schiabilă.

Deasemenea se dorește implementarea unor oferte speciale, pe care asociația le va comunica în perioada următoare.

S-a discutat și despre posibilitatea ca în viitor, să se monteze noi instalații, la care să contribuie toți membrii asociați, precum și la posibilitatea atragerii de noi investitori.

Din păcate există mai multe litigii pe rol, cu administrația locală, și nu s-a putut construi nimic la parcare. Astfel încat la 6 ani de la realizarea primilor 5 000 mp, nu am primit nici anul acesta autorizația de extindere a parcării. Sperăm ca la anul, să se tranșeze și această chestiune și să se poată realiza o parcare de 30 000 mp cu porți de acces și sistem de ticketing, conectat la sistemul de ticketing de la skipass. 

 

În ciuda scumpirilor, prețurile rămân aproape la fel cu cele de anul trecut.

Ca și noutate, față de anul trecut, veți putea achiziționa cartele de skipass comun de la mai multe puncte de vânzare, de la toți operatorii. Deasemenea există posibilitatea achiziției cartelei online și ridicarea ei fizic de la automatele de la casierii.

 

Sursa: Muntele Mic @Facebook