Skip to main content

Reea

Reea: Valoarea software-ului, dată de oameni 

Suntem programatori, visători, tocilari, rebeli, magicieni. Indivizi. Oameni. Reea. Avem peste 20 de ani de experiență în depășirea granițelor inovației pentru partenerii din Europa și SUA. 

Căutăm mereu să inovăm, să evoluăm, după niște reguli de etică. Cu o echipă de peste 150 de programatori am livrat proiecte uriașe pentru clienți precum E.ON, Trip Advisor sau NATO, dar am păstrat în ADN și setea de idei noi, proaspete și inovatoare. Investim pasiune și resurse în startup-uri sau chiar în cele mai incipiente și naive idei ale oamenilor cărora le place să viseze. Exact ca noi.

Suntem acei oameni care depun efort pentru a schimba lumea din jurul lor. Oricând o idee simplă poate deveni un startup de succes. E nevoie de curaj. Știm asta, iar noi avem din plin. Într-un startup, ai oportunitatea de a face diferența și poți fi auzit.

Munca în cadrul unui startup se derulează cu viteză și nu este pentru orice. Poți inova, crea lucruri valoroase într-o perioadă foarte scurtă de timp. Dacă alegi această cale, experiența merită totul!

Indiferent că vrei să dezvolți un startup sau să creezi un soft pentru o companie mare, putem da viață ideii tale. Spune-ne ce ai de gând și inventăm soluțiile optime ca să-ți spunem povestea într-un mod care să genereze impact.

Credem cu tărie că oamenii pasionați pot realiza lucruri mărețe. Indiferent de mărimea proiectului tău, succesul te pândește de după colț. Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să ne prezinți ideea ta

 

Citește mai mult