Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Vf.Ciucas-Vf.Gropsoarele-Vf.Zaganu

Drumeție

Locație

Transilvania, Brașov, Cheia

Perioada

05.11.2022 - 06.11.2022

Locuri disponibile

20

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

260 RON
EUR

Echipament necesar

 

2-Echipament obligatoriu: - bocanci de munte; - haine de drumeţie adecvate; sezonului, condiţiilor meteo și confortului personal în funcție de temperaturile din zilele respective, lucru pe care îl transmitem în informarea de dinainte de excursie. -geacă puf; - lanternă frontală și baterii de rezervă; -trusă medicală ; -pelerină de ploaie; -baterie externa; -tricouri; -un polar; -geaca de vant; -fes si manusi conform sezonului; -rucsac de 40-50 litri;

Detalii tehnice și organizatorice

Traseele stabilite în cadrul programului sunt trasee de dificultate medie, cu câteva porţiune tehnice (zone prevăzute cu lanţuri). Ambele trasee necesită condiţie fizică medie. În prima zi, data de 05.11.2022, distanţa traseului este de 8,5 km şi necesită o condiţie fizică medie. În a doua zi, 06.11.2022, distanţa total a traseului va fi de 12,5 km şi necesită o condiţie fizică medie.

Servicii incluse în preț

- ghizi montani acreditați de Ministerul Turismului ce te vor asista în cadrul drumeției;

-cazare Cabana Ciucas( camera dubla cu paturi matrimoniale si o camera tripla, toate cu baie in camera si mic dejun inclus)

Servicii neincluse în preț

-alte cheltuieli

Alte mențiuni

 Alpine Expeditions vă invită în data de 05-06.11.2022 într-o frumoasă drumeţie de toamnă în una dintre cele mai frumoase şi accesibile grupe muntoase, Munţii Ciucașului.  Semeţ şi impozant ca o cetate, Ciucașul împleteşte armonios stâncăriile dure dăltuite de vânt şi vreme cu pajiştile colorate şi pădurile bogate de fag şi molid. Cu crestele învăluite de nori şi acoperite de zăpezi până târziu în aprilie sau mai, masivul îţi conferă acea stare de libertate izvorâtă din calmul şi liniştea înălţimilor. Ciucașul este împânzit de peisaje încântătoare prin mijlocul cărora, de-a lungul timpului, iubitorii muntelui au tot bătătorit potecile. Privite de la distanţă, Tigaile Mari şi Mici, Mâna Dracului, Babele la sfat, Turnul lui Goliat sau Muntele Roşu păr metereze de cetate care, pe masura apropierii de ele, seamănă tot mai mult cu turnuri şi ciuperci de piatră uriaşe, înconjurate la poale de grohotişuri.De la înălţimea vârfului Ciucaș (1954 m), priveliştea către Tara Bârsei este măreaţă, dezvăluind munţii Bucegi, munţii Buzăului şi Vrancei, care îşi etalează abruptul stâncos.  În cadrul programului au fost incluse cele trei vârfuri importante ale acestui masiv şi anume Vf. Ciucaș 1954 metri, Vf. Gropșoarele 1883 metri şi Vf. Zăganu 1817 metri. Traseele stabilite sunt pentru cei începători aşa că ne dorim să vizitaţi această grupă muntoasp extrem de frumoasă alături de noi. Evident noaptea o vom petrece la Cabana Ciucas, la un ceai cald şi la poveşti despre drumeţii şi legende ale acestei grupe muntoase.

 

https://www.facebook.com/events/1234511057370591/

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.