Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Tura deosebită

Norvegia - insulele Lofoten

Drumeție

Locație

Muntenia, București, Bucuresti

Perioada

05.07.2024 - 14.07.2024

Locuri disponibile

8

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

9470 RON
EUR

Echipament necesar

Detalii tehnice și organizatorice

Pregătește-te să fii impresionat de cele mai spectaculoase peisaje pe care le-ai văzut vreodată! Norvegia, here we come!   

Norvegia este paradisul iubitorilor de natură și drumeții. Țara fiordurilor, cu peisaje unice și spectaculoase, modelate de ghețari de-a lungul a milioane de ani. Este țara caselor de lemn colorate, cu iarbă și flori de câmp pe acoperiș, unde găsești oameni liniștiți, fericiți, care se bucură de un nivel de trai printre cele mai ridicate din lume. Oameni care trăiesc în echilibru și perfectă armonie cu natura. Țara tehnologiei, unde predomină educația, bunul simț și respectul față de natură.

Odată ce ajungi în Norvegia, îți vei dori să revii an de an, pentru că ai toate șansele să te îndrăgostești de peisajele spectaculoase. Este imposibil să vezi totul într-o singură călătorie, așadar noi îți propunem să explorăm acum nordul, și să petrecem mai mult timp în arhipelagul insulelor Lofoten, iar data viitoare lăsăm loc pentru o excursie în sud, unde avem la fel de multe lucruri frumoase de descoperit.

Highlights:  Circuit nordul Norvegiei cu plecare din Tromso - insula Senja - insulele Lofoten  Drumeții spre cele mai spectaculoase puncte de belvedere  Unii dintre cei mai impresionanți munți ai planetei  Dormim cu cortul pe țărmul fiordurilor și al mării Norvegiei  Trăim pe pielea noastră fenomenul midnight sun, când soarele nu apune vara deloc

Vezi aici cât e de spectaculoasă Norvegia:  bit.ly/45cPHP0

 Aventura ți se potrivește dacă iubești natura și drumețiile montane și ai condiție fizică bună. Traseele sunt scurte, de până în 10-15 km, nu sunt dificile și nu implică porțiuni tehnice. Pentru echipament și celelalte detalii vei avea suportul nostru ca să fii pregătit.

Servicii incluse în preț

 •  Organizarea itinerariului și a detaliilor logistice
 •  Siguranță și asistență completă din partea ghizilor tăi însoțitori: Alina Sorana Petică & Willy Portik
 •  Cazare 9 nopți în case tradiționale, campinguri sau cu cortul în locuri deosebite, pe țărmul fiordurilor sau pe țărmul mării (dacă vremea ne va permite)
 •  Transport și motorină pe toată durata călătoriei, aproximativ 1200 km, cu mașină închiriată
 •  Taxe de parcare locale și de ferry boat. Vom traversa marea și fiordurile pe parcursul traseului
 •  Fotografii memorabile și o mare familie alături 

Servicii neincluse în preț

 •  Biletul de avion spre Tromso
 •  Bagajul de cală. Propunem 1 bagaj de cală la 2 persoane
 •  Mâncare. Buget aproximativ necesar: 200 euro / persoană. Fiind o excursie de aventură, ne concentrăm pe natură și vom face cumpărături din supermarket și vom găti la cazare
 •  Cheltuieli personale: alcool, suveniruri, eventuale mese în oraș
 •  Orice alte cheltuieli neprevăzute în caz de condiții meteo neprielnice sau modificări neprevăzute în program, independente de organizatori
 •  Asigurare medicală și turistică

Alte mențiuni

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.