Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Harghita Madaras si Cheile Varghisului

Drumeție

Locație

Transilvania, Harghita, Harghita Bai

Perioada

15.10.2022 - 16.10.2022

Locuri disponibile

20

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

220 RON
EUR

Echipament necesar

bocanci de munte; - haine de drumeţie adecvate sezonului, condiţiilor meteo și confortului personal în funcție de temperaturile din zilele respective, lucru pe care îl transmitem în informarea de dinainte de excursie. -geacă puf; - lanternă frontală și baterii de rezervă; -trusă medicală ; -pelerină de ploaie; -baterie externa; -tricouri; -un polar; -geaca de vant; -fes si manusi conform sezonului; -rucsac de 40-50 litri.

Detalii tehnice și organizatorice

- În prima zi, data de 15.10.2022, distanţa traseului este de 23 km şi necesită o condiţie fizică medie, cu o diferenta de nivel de 500 metri - În a doua zi, 16.10.2022, distanţa total a traseului va fi de 8 km şi nu necesită o condiţie fizica.

Servicii incluse în preț

- ghizi montani acreditați de Ministerul Turismului ce te vor asista în cadrul drumeției. -cazare cabana Harghita Bai(majoritatea paturilor sunt single dar cateva sunt paturi matrimoniale)

Servicii neincluse în preț

-alte cheltuieli

Alte mențiuni

Alpine Expeditions vă invită în data de 15-16.10.2022 în plin anotimp de Toamnă să luaţi parte la o drumeţie extrem de fantastică şi plină de culoare, în care o să vă bucuraţi de plin de multitudinea de culori pe care Toamnă o impregnează pe frunzele copacilor.  Judeţul ales este unul extrem de frumos şi sălbatic motiv pentru care ne-am propus să zăbovim 2 zile pe trasee nemarcate, munţi sacri, păduri rumenite, zone panoramice extreme de frumoase, peşteri şi punţi de lemn. Ne-am gândit să îmbinăm două trasee montane, unul mai lung şi extrem de frumos , cu zone panoramice incredibile, şi şi altul mai scurt dar extrem de interesant , cu punţi de lemn şi peşteri.Ca să nu mai lungim aşteptarea dvs. vă spunem că judeţul ales este Harghita iar in descriere este vorba despre Vf. Mădăraş (cel mai înalt vârf al acestui judeţului Harghita, cu înălţimea sa de 1800 metri) cu plecare de la Harghita Băi şi Cheile Varghisului.  Munții Harghita-Mădăraș fac parte din punct de vedere geologic din lanțul vulcanic neogen al munților Călimani-Gurghiu-Harghita, cu un relief constituit în cea mai mare parte din roci andezitice (curgeri de lavă și piroclastite), care se află la o altitudine cuprinsă între 1.500 și 1.800 m. Vârful cel mai înalt este Vârful Mădăraş (1.801 m). Se numeşte şi Muntele Sfânt al Secuilor.  Rezervația naturală Cheile Vârghișului se află în județul Harghita, în Munții Perșani și este străbătută de valea Vârghișului ce izvorăște din Munții Harghita. Cel mai frumos anotimp pentru a vizita Cheile Vârghișului este toamna.Culorile pastelate vor crea un peisaj de poveste, însă este un traseu foarte frumos de parcurs și în celelalte anotimpuri.

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.