Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Tura deosebită

Cu Bocancii veseli la Sfinx, Babele și Vârful Omu! Sărbătorim Ziua Sfinxului

Drumeție

Locație

Muntenia, Prahova, Bucegi

Perioada

28.11.2023 - 28.11.2023

Locuri disponibile

10

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

120 RON
EUR

Echipament necesar

- Manuși din fleece și mănuși impermeabile cu un deget; Bocanci de munte (pentru 3 sezoane sau pentru iarnă); Parazăpezi; Gheruțe pentru gheață; O pereche de ciorapi groși; Pantaloni de iarnă pentru drumeții montane; Tricou sau bluză de corp cu mânecă lungă din material sintetic sau din lână tratată; Jachetă din fleece; Jachetă impermeabilă pentru iarnă; Mănuși din fleece; Căciulă sau bandană tubulară pentru anotimp rece; Lanternă frontală; Rucsac (maxim 35 lt.); Termos cu 2 lt. ceai, fructe (1 măr); Mâncare (de preferat sandvișuri, legume sau o conservă cu pește în ulei de măsline).

Detalii tehnice și organizatorice

Este ziua Sfinxului din Munții Bucegi și o sărbătorim pe platoul de unde acesta tronează de mii de ani. Suntem invitați și avem obligația morală să onorăm această invitație cu prezența noastră. Marți dimineață ne întâlnim la ora 7:50 în față la French Revolution din Piața Victoriei București sau la ora 12:30 la intrarea în traseu, locul de întâlnire fiind în zona Cabana Piatra Arsă. Ne întâlnim la ora propusă, ne echipăm și intrăm pe traseul montan ce ne duce către Sfinx. Ritmul va fi unul lejer deoarece dorim să ne bucurăm de tot traseul și nu doar de destinația propusă. În jurul orei 17:30 revenim la mașini urmând ca în jurul orei 21 să fim în București. Detalii despre traseu: - Grad de dificultate: mic, efort fizic moderat; - Distanța: 6 km (dus-întors); - Timp de parcurs: aproximativ 5 ore (dus-întors cu diverse pauze de maxim 5 min. pe traseu și o pauză de maxim 1 oră la Sfinx) în care urcăm aproximativ 300 m (altitudine) și pe care îi vom coborî la întoarcere.

Servicii incluse în preț

- Ghidaj montan și asistență turistică oferită de Mihai Acatrinei, Ghid de turism național și montan, nr. atestat 6525 eliberat de Ministerul Turismului. Atestatul poate fi verificat accesând: http://turism.gov.ro/web/autorizare-turism/

Servicii neincluse în preț

- Transportul, masa la cabană (dacă este cazul), alte mese și cheltuielile personale sau alte cheltuieli care nu sunt incluse la ”Prețul evenimentului include”.

Alte mențiuni

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.