Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Tura deosebită

Cu Bocancii veseli la Sfinx, Babele și Vârful Omu! Sărbătorim Ziua Sfinxului

Drumeție

Locație

Muntenia, Prahova, Bucegi

Perioada

28.11.2022 - 28.11.2022

Locuri disponibile

10

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

110 RON

Echipament necesar

- Manuși din fleece și mănuși impermeabile cu un deget; - Căciulă, bandană tubulară sau șapcă pentru iarnă; - Tricou sau bluză de corp cu mânecă lungă din material sintetic pentru iarnă sau din lână tratată; - Jachetă din fleece; - Jachetă impermeabilă sau pelerină pentru ploaie; - Pantaloni pentru drumeție de iarnă; - Parazăpezi; - Bocanci de iarnă pentru munte; - Rucsac (maxim 35 lt.); - Lanternă frontală și baterii de rezervă; - Termos cu ceai, 2 lt. apă, fructe (mere, banane) - Mâncare (de preferat sandvișuri, legume sau o conservă cu pește în ulei de măsline).

Detalii tehnice și organizatorice

- Acesta este un traseu cu grad mediu de dificultate, efort fizic susţinut numai pe unele etape ale traseului, care necesită o condiţie fizică bună; - Traseul durează în jur de 9 ore (dus-întors cu toate pauzele de pe traseu) pe o distanță totală de 16 km în care urcăm aproximativ 600 m (altitudine) și pe care îi vom coborî la întoarcere.

Servicii incluse în preț

- Ghidaj montan și asistență turistică oferită de Mihai Acatrinei, Ghid de turism național și montan, nr. atestat 6525 eliberat de Ministerul Turismului. Atestatul poate fi verificat accesând: http://turism.gov.ro/web/autorizare-turism/

Servicii neincluse în preț

- Transportul, masa la cabană (dacă este cazul), alte mese și cheltuielile personale sau alte cheltuieli care nu sunt incluse la ”Prețul evenimentului include”.

Alte mențiuni

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.