Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Tura deosebită

Cheile Bicajelului si Wild Ferenc

Drumeție

Locație

Moldova, Neamț, Lacu Rosu

Perioada

01.10.2022 - 02.10.2022

Locuri disponibile

10

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

350 RON
EUR

Echipament necesar

Echipament obligatoriu: -haine de drumetie adecvate sezonului; - bocanci de munte și rucsac; - lantern sau frontală și baterii de rezervă; -trusă medicală ; -pelerină ploaie; -baterie externă; -haine de schimb; -un polar; -rucsac; -geacă; -manusi pentru via ferrata.

Detalii tehnice și organizatorice

 Ziua de 01.10.2022-circuitul montan are o distanţă de 10 km şi o diferenţă de nivel de circa 200 de metri la punctul cel mai înalt de pe traseu. Necesită condiţie fizică medie şi nu prezintă porţiuni tehnice. - Ziua de 02.10.2022-lungimea traseului va fi de 200 de metri cu porţiuni de gradul ,,C’’ și ,,D’’. Traseul va fi parcurs în echipe de către 5 şi durează 2 ore pentru fiecare echipă.

Servicii incluse în preț

- ghizi montani acreditați de Ministerul Turismului ce te vor asista în cadrul drumeției. -ham,casca,lonja precum si alte asigurari necesare; -cazare;

Servicii neincluse în preț

-alte cheltuieli

Alte mențiuni

Alpine Expeditions în data de 01-02.10.2022 vă invită să luaţi parte la un program care se întinde pe durată de 2 zile în Jud. Neamţ. În prima parte a programului (ziua de 01.10.2022) vom parcurge Cheile Bicajelului, un circuit motan care ne va prezenta o parte a Cheilor Bicazului ocazie cu care ne vom aventura pe poduri suspendate şi vom vizita cabine panoramice cu puncte de belvedere extraordinare. În a doua parte a programului, data de 02.10.2022, vom parcurge traseul de via ferrata Wild Ferenc de la Cheile Bicazului. Un traseu de via ferrata catalogat mai greu decât Astragalus care se întinde pe o distanţă de 200 de metri şi cuprinde porţiuni de gradul C şi D.Aproape de finalul traseului vom avea de traversat un pod suspendat de unde ne vom bucura de panorame extraordinare asupra Cheilor Bicazului şi Lacului Roşu. Lângă acest pod suspendat există o cutiuţă metalică iar în interior un carneţel unde cei interesaţi pot lăsa un mesaj şi se pot semna.

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.