Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Cascade Înghețate

Drumeție

Locație

Moldova, Vrancea, Tulnici

Perioada

05.02.2022 - 06.02.2022

Locuri disponibile

20

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

100 RON
EUR

Echipament necesar

Echipament obligatoriu:          - Bocanci de munte și rucsac.          - Haine de drumeţie adecvate sezonului, condiţiilor meteo și confortului personal în funcție de temperaturile din zilele respective, lucru pe care îl transmitem în informarea de dinainte de excursie.           -fes si manusi;           - lanternă frontală și baterii de rezervă;          -pelerină ploaie;          -baterie externa;          -haine de schimb;         -un polar;         -rucsac de 50 litri;         -geaca;  Echipament recomandat:        - Beţe de trekking; 

Detalii tehnice și organizatorice

          Alpine Expeditions vă invită în data de 05-06.02.2022 în ,,Sălbăticia Vrânceană’’ într-o tură memorabilă, în plină iarnă, ocazie cu care vom organiza două drumeţii excepţionale care vor include 3 cascade extreme de frumoase: Cascada Păstaia, Cascada Alunu sau, Fundu Boului’’ şi cea mai mare cascada din Vrancea şi printre primele din România, Cascada din Horn.           Cascada Păstaia este o cascadă extrem de frumoasă cu o cădere de circa 20 de metri pe două fire formată pe un pârâu afluent al pârâului Alunu iar cascada Fundu Boului sau cascada Alunu este o cascadă formată pe pârâul Alunu şi este o cascadă total nemarcată.                      Cascada din Horn sau, Mioarele’’ formată pe pârâul Mioarele sau, Pârâul lui Toader’’ este o cascadă extrem de impunătoare cu o cădere de 30 de metri.

         Prezentare                 ▶    Ziua 1(05.02.2022)                        În ziua de 05.02.2022 ne vom trezi la o oră stabilită şi ne vom îndrepta spre satul Coza mai exact în bazinul Cozei de unde vom urca în Cătunul Fundătură, pe un traseu nemarcat, pentru a intra în traseul către Cascada Păstaia şi Cascada Fundu Boului sau Alunu. Vom aborda mai întâi cascada Păstaia şi apoi în funcţie de timpul disponibil vom aborda pe întoarcere şi casca Fundu Boului sau Alunu.      Sunt două cascade extrem de frumoase care merită văzute.      Distanţa totală a traseul va fi de aproximativ 22 de km cu o dificultate redusă.                        ▶  Ziua 2(06.02.2022)       În ziua de 06.02.2022 la o oră stabilită ne vom îndrepta spre satul Coza mai exact în bazinul Cozei de unde vom urca în Cătunul Fundătură.De aici vom merge circa 9 km pe un traseu extreme de accesibil către Cascada din Horn. Aici în funcţie de disponibilitatea dvs., de timpul rămas dar şi de decizia ghidului raportat la posibilităţile fizice ale dvs. o să continuăm traseul, să vizităm Stană Haulestenilor, de unde vom avea panorame de excepţie.

Servicii incluse în preț

Prețul este de 100 de lei pentru cele doua zile sau 50 de lei dacă  se dorește doar o drumeție.In preț este inclus doar ghidajul.

Servicii neincluse în preț

Alte mențiuni

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.