Skip to main content
0 / 5

(0 recenzii)

Ararat – Aventura In Turcia 18.09.2023 – 24.09.2023

Drumeție

Locație

Muntenia, București, Dogubeyazit

Perioada

18.09.2023 - 24.09.2023

Locuri disponibile

10

Înscriși la tură

0

Preț / persoană (LEI)

4250 RON
EUR

Echipament necesar

Detalii tehnice și organizatorice

Te invităm să te alături unei aventuri uimitoare pe Muntele Ararat, o măreție a naturii ce îți oferă o experiență de neuitat. Această tură te va duce către vârful înzăpezit al celui mai înalt munte din Turcia, la o altitudine de 5.137 de metri.

Ararat nu este doar cel mai înalt munte din Turcia, ci și unul dintre cele mai mari masive vulcanice de pe planeta noastră. Un simbol aproape biblic și nu este o exagerare, deoarece povestea Araratului este strâns legată de istoria creștinismului. În fond, experții biblici speculează și astăzi că Muntele Ararat este muntele pe care Arca lui Noe s-a oprit în timpul Potopului.

Hai cu noi în septembrie în trekking pe Vârful Ararat!

De ce să alegi această experiență? Pentru că:  iubești muntele și îți dorești să vezi Araratul;  dorești să te simți în siguranță cu un ghid montan acreditat;  vrei să lași în urmă agitația cotidiană și să trăiești în altă lume mai profundă și mai prezentă;  vrei o vacanță diferită, dar pe care să nu o uiți niciodată.

De ce să alegi călătoria cu ghidul Tura de Aventură? Ghidul nostru, Ștefan, are ani de zile de experiență și un dor de aventură care l-a purtat în toate colțurile lumii – Nepal, India, China, Brazilia, Columbia, Mexic, Kenya și prin majoritatea țărilor europene. Iubește muntele din copilărie și îi place să ofere și altora bucuria experienței prin excursii de ținut minte. Ștefan cunoaște foarte bine traseul, activitățile, locurile de cazare și unde se mănâncă cel mai bine. Te va ghida în privința alegerii celui mai bun echipament, va fi acolo pentru tine și va pregăti pentru tine o experiență de neuitat alături de noile prietenii pe care le vei lega în grup.

Detaliile aventurii în Turcia: Plecarea va fi din Bucuresti pe 18 septembrie 2023 si intoarcerea pe 24 septembrie 2023.

 Tura nu este tehnică, dar activitățile presupun o condiție fizică bună! Nu sunt necesare cunoștințe, abilități și experiență deosebite ci doar dorință de distracție și aventură. Cazarea pe munte se va realiza în corturi. Recomandăm parcurgerea unor ture pregatitoare înainte!

Programul aventurii: https://turadeaventura.com/ararat-18-09-24-09.../14/06/2023/

Înscrierea se face în perioada 14.06.2023 - 1.09.2023 prin plata unui avans de 50%. Locurile sunt limitate! Pentru înscriere, confirmă participarea printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook sau pe whatsapp sau la telefon.

Servicii incluse în preț

Cazare 6 nopti Transport local Trekking Ararat si taxe de permis Mesele și băuturile răcoritoare Echipamente Aventura, voie bună, poze și amintiri de neuitat!

Servicii neincluse în preț

 Transport cu avionul Bucuresti-Van (aprx. 290 euro)  Asigurarea medicală  Cheltuieli personale  Bacsis

Alte mențiuni

Înscrieri la

Ca să vezi datele ghizilor intră în cont-ul tău e-Ghid.ro
Vreau să mă înscriu

Recenzii

0

(0 recenzii)

Adauga o recenzie

În cazul în care nu ești autentificat, vei fi redirecționat către pagina de autentificare.