Skip to main content

Camping Fain

Povestea Fain începe prin 2016 când am pornit în căutarea unui loc unde să dezvoltăm ceea ce înseamnă astăzi Camping Fain. Căutarea a fost lungă și plină de revelații. S-au adunat un amalgam de idei care puse cap la cap au dat naștere ideii de a crea un loc autentic cu un spirit aparte. O comunitate formată din oameni care împărtășesc aceleași valori.

2017 a fost anul în care am reușit să găsim și să cumpărăm terenul locației Camping Fain. A fost dragoste la prima vedere cu acest loc împădurit de pe Valea Jirca din satul Sălard, Județul Mureș. Sțiam că o dată ce avem unde să ne desfășurăm planurile, proiectul se va materializa. Astfel în 01 iunie 2018 am reușit să deschidem Camping Fain. Nu întâmplător ne sărbătorim în fiecare an la 01 Iunie aniversarea.

Inițial am crezut că va fi un proiect de vară însă cum toamna se așterne repede la munte. Prin septembrie am decis să încercăm să devenim primul camping deschis all season din România. Am studiat și am găsit soluții să oferim căldură în corturi. Experiența ne-a ajutat să ajungem la nivelul unde suntem astăzi când putem oferi condiții confortabile de campare în cele 3 casuțe și 4 corturi tip Dome (se numesc Dome de la forma lor) pe care le avem disponibile pe tot parcursul anului în camping.

Ce se află la Fain?

 

Vara întindem 10 corturi din material textil care oferă un confort suplimentar prin paturile cu saltele și așternuturile încălzite cu pâturi electrice. Astfel încât să te bucuri de experiență chiar și în nopțile răcoroase. Decorul și mesajele pe care le întâlnești sunt menite să te introducă în atmosfera magică gândită de Echipa de la Fain. Evident că avem spații de campare și pentru cei care vor să campeze cu cortul propriu.

Am amenajat o bucătărie de vară unde ai tot ce-ți trebuie să te gospodărești cu gătitul de la frigidere până la vesela de bază, grătare sau ceaun. Barul din tavernă și barul de afară sunt pregătite să-ți ofere o varietate de băuturi care să te surprindă. Bicicletele și hărțile traseelor sunt la dispoziția ta să explorezi. Iar biblioteca, colecția de board games, ciubărul sau hamacele răsfirate prin camping sunt pentru relaxarea ta totală în acest colț de rai Fain.

Despre Fain

Energia creată în jurul acestui proiect a atras tot mai mulți oameni extraordinari. De-alungul timpului s-au implicat și au contribuit cum au putut mai bine la evoluția noastră. Sufletul acestui loc constă practic în energia echipei care se ocupă de Fain. Lor li se datorează toate trăirile pe care voi le puteți experimenta și de care vă puteți bucura de fiecare dată când reveniți la noi.

Ne preocupă ca de fiecare dată când vii la noi să-ți oferim experiențe diversificate de la drumeții, la evenimente tematice, artă sau evenimente de cunoaștere de sine și iubire. Ne place să regăsești de fiecare dată ceva nou cu care să te surprindem plăcut și să-ți oferim posibilitatea să te implici dacă-ți dorești.

Dacă ești tentat să scri și tu o pagină (sau mai multe) din povestea Fain este de ajuns să ne calci pragul și noi îți vom oferi oportunitatea să faci parte din comunitatea Oamenilor cu Spirit Fain. Să te implici direct în proiectul nostru. Și dacă doar vrei să te bucuri de o altfel de experiență într-un loc fain, te asigurăm că toată concentrarea echipei noastre este orientată către tine.

Rezervă un loc