Skip to main content

De ce să am cont de ghid?

Ideea de bază a platformei e-Ghid.ro este de a pune față în față ghizii autorizați de Ministerul Turismului cu clienții doritori de activități montane. Prin acest proiect dorim să susținem pe cei care au investit pasiune, timp și resurse financiare pentru a oferi siguranță clienților pe traseele de munte.

Contul de ghid se va activa după înscrierea și verificarea datelor introduse, deoarece dorim să ne asigurăm că organizatorii ieșirilor sunt autorizați. Astfel, va crește nivelul de siguranță al clienților în ieșirile organizate pe munte.

Avantajele ghizilor la înscrierea în platformă:

  • Platforma asigură accesul la informațiile despre activități montane unui număr foarte mare de clienți, care găsesc toate informațiile într-un loc
  • e-Ghid.ro este un canal alternativ pe care îl puteți folosi în atragerea de noi participanți la evenimentele voastre
  • Postarea turelor este GRATUITĂ indiferent de numărul lor și categoria de activitate 
  • Îți poți gestiona din contul tău toate turele anunțate chiar dacă sunt plasate în categorii diferite de activități: vei vedea persoanele înscrise în tură, vei primi de la clienți și vei acorda clienților review-uri după tură, vei putea publica după tură un raport al turei în secțiunea forum
  • Îți vei putea promova turele (opțional, contra cost) în mai multe medii: categoria turei, pagina principală a platformei, alte pagini de socializare în cadrul conturilor platformei (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok etc.)
  • Vei găsi informații actualizate în timp real despre Salvamont, starea vremii, buletinul nivologic, pârtiile de schi, cabane etc.

De ce să am cont de utilizator?

Platforma e-Ghid.ro a fost creată din dorința de a asigura iubitorilor de munte un loc unde să întâlnească oameni profesioniști în organizarea evenimentelor pe munte.

Fie că dorești să urci pe munte în drumeție, pe schiuri sau cu bicicleta, aici vei găsi ghizi autorizați care te vor duce în siguranță pe trasee, care îți vor da toate informațiile despre locuri, echipamente, tehnici de abordat traseele, sfaturi utile.

În platformă, contul tău de iubitor al muntelui îți va aduce mai multe beneficii:

  • îți vei putea anunța participarea la turele care îți plac
  • vei avea o comunicare mai bună și mai ușoară direct cu ghizii
  • îți vei putea administra singur turele la care participi și vei putea primi rapid toate informațiile necesare despre ture
  • după ture, vei putea acorda o notă ghidului cu care ai fost în tură și vei putea lăsa comentarii și impresii despre organizare, traseu, comunicare sau orice altceva consideri că ar fi relevant pentru viitorii participanți

Vei găsi aici informații actualizate în timp real despre Salvamont, starea vremii, buletinul nivologic, pârtiile de schi, cabane etc.